Så det kan bli

Åh det är så varmt och skönt ute så man blir helt lycklig ;-)

Jag som har mer än normala sömnsvårigheter lyckades hamna på Södersjukhuset förra Tisdagen =(
Jag va ute med hundarna och tyckte att jag kände mig lite snurrig och såg lite suddigt, men trodde att det va en släng av panikångest så jag vilade ca 30 sekunder sen tyckte jag att jag va fjantig och fortsatte hemmåt (för det är ju inget farligt) Vaknade i en ambulans ett tag senare och fattade ju noll...... första jag mins är att Akela hoppar upp på mig :-) Min lilla skrutta.

Får då veta att jag tuppat av och fått kramper, och det har jag aldrig haft tidigare och inget jag har lust att drabbas av =(
Men hundarna får skjuts hem i ambulansen och stackars Peter fattar ju inget när det kommer in en vilt främmande kvinna med hundarna haha men han tar bilen in till sös.

På sös blir jag ju ganska snabbt körd till röntgen /datortomografi eller vad det heter, finns iaf inga fel vad dom kan se, skönt. Men fick stanna tills dagen efter för observation.

Efter det så har det varit som vanligt, bara lite tröttare och en sabla värk i kroppen.
Väntar på att få tid för ett EEG och en kontrast röntgen av skallen. Men läkarna tror att det beror på dålig sömn, så nu har jag bokat tid för KBT behandling för sömnstörningar, ska bli spännande att se om det hjälper.........

Men jag vet nu iaf att mina hundar lämnar inte sin matte i sticket, Akela la sig brevid mig och Kellie tog vakten ;-) Men inga problem med att folk kom fram och hjälpte mig.

Påskhelgen har vi varit nere på landet och bara tagit det lugnt, njutit av att kunna sitta ute och fikat och hundarna har varit ute hela dagarna.
Det är livskvalitet =)

Nu ska jag ta en promenad med mina tjejer, Akela har önskemål om att få bada så hon ska väll få göra det då haha.
Va rädda om er. Kramar från oss

Lite av varje

Och så va det helt plötsligt April...... tiden rusar fram och jag tänker hela tiden att jag ska uppdatera här..............sen. Ja nu har vi då kommit till sen.

Nu när snön har försvunnit så har vi ju börjat träna så smått på lydnaden igen, går sådär kan man nog säga, ena dan är hon taggad till max och nästa ser hon ut som hon skulle somna :)

Vi har också hunnit med en helg nere på landet och det va bara såååå skönt att komma dit.
Den här gången glömde jag packa med mig strömkabeln till datorn (fattar inte att jag ALLTID ska glömma något som jag behöver) Men det löste sig genom att jag "snodde" Ewas laptop, tack igen för lånet.

Igår så va vi iväg på korning av Akka, gick ju inte så himla bra, skrapade bara ihop 264 poäng, men vad spelar det för roll, jag har ju den mest underbara hund som finns iaf.
Fick konstaterat att ingen kommer iaf att kunna stjäla henne från mig hihi

Det gick ju bra mycket bättre för kullbror Rudolf som skrapade ihop 416 poäng så ett stort GRATTIS till er.
Va ju härligt att få träffa Monica (Rudolfs matte) och Carina (kennelmor) igen, det va ruggigt länge sedan sist.

Datan har nu ingen lust att jag laddar upp några bilder :-(( Men alla bilder fins på FB så ni kan se dom där.

Idag va vi på klubben redan kl 8, jag och Akela tog en skön promenad på golfbanan. sen blev det lite frukost i klubbstugan innan vi började med söket.
Akka fick idag gå som nr 5, första skicket va klockrent, 2a skicket (där jag tidigare legat till 4hundar) blev hon väldigt vimsig men jag tog in henne och skickade om, då far hon upp på en hög sten och sniffar av alla dofter, sen va det raka spåret på figgen ;-) Hon är bra på att hitta lösningar haha, resten gick klockrent.

När vi kom hem tog jag ut båda hundarna på en runda.
Tänkte att jag skulle ta mig igenom våran föredetta skog, det funkade i torsdag att gå där, men idag lyckades jag med konststycket att hamna ordentligt i leran, sjönk ner ända till knäna i leran herregud så fånig jag kände mig, vände och gick hem igen, det såg nog mest ut som om jag och hundarna haft ett rejält lerkrig.
Blev till att sanera kängorna både in och utvändigt, boka tvättstugan för att tvätta byxor och vantar mm, hundarna lyckades snabbt lera ner golven så det blev städning på allt ;-)
Jag som skulle ha en lugn eftermiddag, borstade bort torkade leran från hundarna när det hade torkat, syns inte alls att dom fick ett vårbad i torsdags haha
Men kul hade vi iaf.

Nu ska jag ta och undersöka varför inte datan vill visa bilderna, kommer antagligen sluta med att jag blir tvärarg, tycker inte om när det krånglar för mig.............. :-((

Ha en trevlig söndagskväll
Kramar från oss

RSS 2.0