GOTT NYTT ÅR

Ja då har vi kommit fram till årets sista dag, tycker året har gått jättefort (måste ha med åldern att göra )
Akelas tass är så gått som helt hel nu, saknas bara lite "hård" yta. Och det är ju så härligt.
Idag startade dagen med solsken, så det blev en riktigt skön promenad tillsammans med Helene och Kenzo, 1,5 timme. Nu sover hundarna gott.

I kvällen kommer jag och Peter bara sitta hemma och ta det lugnt, äta gott och skåla i ett glas coca cola vid 12 slaget, om vi är vakna så länge =)
Tråkigt nog så bor vi precis vid en äng där alla fyllskallar smäller av sina raketer, så det är bara att hålla tummarna för att man slipper en raket rakt in genom något fönster.

Jag som inte ger nyårslöften har iaf ett mål som ska uppnås under 2011 och det är ju att tävla 2an med Akela och självklart så vill vi ju uppnå ett 1a pris ;-)
Önskar mig som vanligt att det ska bli ett bra år, men slutade för längesedan att tro att det kommer bli bättre än det förra, för konstigt nog så händer det ju inte =)

Nu önskar vi er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!
Va rädda om er själva och era nära och kära.


Vilket skitväder

Alla har nog uppfattat min saknad av längre promenader, det hade nog vädrets makter också som dagen till ära bjuder på blåst och snö i en mycket tråkig kombination =(

Men får jag gå 30-40 minuter då ska det göras också haha
Tillslut hade jag mössan nerdragen till övre ögonfransarna och halsduken till dom undre ögonfransarna........ hundarna gick i mina knäveck och suckade högt. Gav mig blickar som bad om
"men ta mig hem nu då" Ha ha livet är bra härligt, nu har vi gemensamt (jag och hundarna) bestämt att vi ska ta det lite lugnt idag med *ler*

I helgen är det ju hundmässan på Älvsjö, så då ska jag stå och tycka synd om mig själv som inte kunde ställa Akela. Nu när hon är så himla bra pälsad, ja förutom ena benet/tassen då ;-)
Har fått tillbaka anmälningsavgiften iaf, dom va inte snabba tog 6 veckor.

Sitter och tänker på vad jag borde göra, men det va så mycket så jag tror jag skuter upp det till en annan dag =)

Ha en bra dag och va rädda om er =)
Kramar från oss

Nu är vi på g =)

Jaha idag va det dags för bagis igen........... och nu är hon hel igen........ är så jäkla glad =)
Enligt vet ska hon kunna flänga runt till 100% om 3 veckor, så nu ska vi utöka promenaderna lite i taget, typ dubbla våra tider ute skulle funka bra, så 15-20 minuter har nu blivit 30-40 minuter hihi känner mig som ett barn på julafton.

När vi va hos vet idag så bad jag honom känna på en liten knöl som Kellie har fått på sidan av hö framben, undrade om jag skulle boka tid för henne på en gång........
Men han va så gullig så han tog prov på den på en gång och tittade i mikroskop, utan att se något elakt =) Ska hålla koll på om den kommer tillbaka.
Och det gjorde han helt gratis......... Så det kostade bara 650 kronor idag, självklart så ska jag ju ha tillbaka det mesta av agria.

Det blev ju självklart en promenad hem från bagis på 40 minuter ;-)

Nu ska vi bara slappa resten av kvällen, Akela sover som ett litet barn =)

Kram till alla

Fy så tråkigt allt är

Och så va det fredag igen, Peter ska på julbord med jobbet ikväll så jag är avis som tusan.
Det är ju fusk att han får äta julmat när han inte uppskattar det lika mycket som jag gör ;-)

Själv ska jag nog dra något gammalt över mig och sova. Jag har hamnat i en långvarig irritation som vägrar släppa, allt bara strular hela tiden och sånt gör mig helt galen.
Tror nog att det beror på understimulering av min egen hjärna hihi Saknar att ha en hel Akela att göra av med energin på. Och jag lovar att hon tycker lika som mig.
Det är som om hon och jag är i en evig konflikt just nu, mest om den där sabla skon som ska sitta kvar på tassen när man är ute, men som hon hela tiden lyckas få av sig pga att hon drar, hoppar och skuttar som en galning. Och det är inte skönt att sitta utan vantar å  sätta på och knyta om skon var 3e minut, det är skitkallt.
Och har jag riktig otur så hinner Kellie få köldkramp medan vi är stilla...... *sliter mitt hår*
Jag hoppas så mycket att vi får klartecken för mer aktivering/promenader när vi ska till vetten den 15/12. Annars får dom nog skriva ut något lugnande till mig ;-) hihi

Men vi är ju inte helt inaktiva vi tränar ju några minuter varje dag (dock räcker det inte för skruttan)
Nu är det lite fokus på vittrings träning. Hon är duktig och fattar fort att hon ska ta den som luktar matte, men ibland får hon överslag och racar runt så pinnarna far åt alla håll.( tror hon blir så lycklig över att få jobba lite så energin bubblar över)
Men det går fort att lugna ner henne och få henne att focusera igen.

Blev ju ett himla glatt inlägg det här *skäms lite* men det är så det känns just nu.
Tröstar mig med lite bilder







Vacker med snö på träden =)

Ha en trevlig helg


Bara bilder


Skönt med sängvärmare=) dock har jag lite svårt att komma ner i min säng, ingen av vovvarna flyttar på sig......

Idag tog vi med kameran ut i skogen, som vanligt försvann solen när vi klev ut.......

Måste vi göra det här nu igen.............


Se så glada dom ser ut.............eller kanske inte ;-)


Snygging


Den här bilden gillar jag =)


kellie spanar/lyssnar efter skogsmöss


Lite snöig om nosen blir man när man dyker i snön =)




Hon ser så härlig ut i sitt täcke, varmt och skönt

Men ibland måste man springa lite för att hålla värmen =)

Nu är det dags att hämta tvätten i tvättstugan, skönt när det är klart.
Kram


Tar ett återbesök den 15/12

Har nu pratat med bagis IGEN, blir galen snart tror jag............. Vetten som skulle ringa mig idag ville inte uttala sig om hur man går vidare med Akkas tass (resepionisten ringde upp henne) kunde hon inte ringa MIG och säga det då??????
Nu har jag bokat en tid hos en ortoped  där den 15/12, känns som det är enda chansen att få reda på något.
Tjejen som svarade när jag ringde tyckte att vi hade "hamnat lite mellan stolarna" nähä??
Vi har ju haft olika veterinärer typ varje gång vi varit där.
Nu är jag så sabla irriterad så jag måste nog göra av med ilskan genom att dammsuga lite............har ju ingen hund som vill /kan gå långt i kylan.

Se till att hålla era hundar hela ;-)


Kallt = köldkramp

Imorse va det -13 grader när vi gav oss ut. Kellie fick köldkramp efter bara några minuter =( så fick sitta och värma hennes tassar i omgångar, Akelas "skosnöre" gick upp flera gånger så jag fick knyta om det. Trodde jag skulle tappa fingrarna i kylan, går ju inte att göra med vantar på.

Förra vintern när det va så här kallt, så startade vi ju promenaderna med att kuta som tokar så att dom blev varma, då klarade sig Kellie ifrån krampen, men det går ju inte att kuta iväg med Akelas tass =(

Ringde Bagis i morse igen.............. ingen har ringt upp denna gång heller. Blir så trött på dom, det borde ju ligga i deras intresse med att hundarna som dom behandlar blir friska igen. Eller tänker jag fel?

Nu ska jag ringa upp bagis och tjata på dom
Kram till alla

RSS 2.0