Nu har Peter semmester

Äntligen igår morse så kom Peter hit, nu har han semmester.
Akela och Kellie blev helt galna, dom har ju inte träffat husse sen midsommar, Akela gav Peter en riktig smällpuss och spräkte hans läpp, och jag höll på att skratta ihjäl mig åt hela cirkusen.

Kellie trodde nog att vi skulle åka iväg någon stans så hon bokade plats i bilen och vägrade gå ur den, det gick inte ens att muta henne med bullar, så jag fick lyfta ut henne så vi kunde sätta in våran nya dubbelbur.

Sen tog vi hundarna med oss in till Västervik, och jag och hundarna har ju bara trampat runt här i Ankarsrum nu i flera veckor så Akela betädde sig som en jäkla hulligan när vi skulle promenera bland alla människor där, hon slet och drog och hörsel hade hon inte en tillstymmelse till, stendöv.
Sen som alla vet så älskar hon ju vatten och det finns det ju gott om där=) så efter mycke om och men så hittade vi ett ställe som vi kunde låta hundarna plaska lite vid.
Så jag vet ju att jag har lite att ta igen nu med socialisering haha
Men efter ett par timmar så var hon helt slut så då fick jag nästan dra henne bakom mig, det sinns inget mellanläge på henne ibland, bara on eller off.
Kellie är det ju som vanligt inga problem med=)

Resten av dagen / kvällen så slöade vi mest, jätteskönt

Kramar från oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0