Njuter av värmen



Nu är det varmt och skönt, så bada är ju ett dagligt inslag =)


Har också kört lite uppletande. Kul som tusan tycker Akka, men glömmer ibland bort vad hon ska göra, så träning behövs oftare.


Väntar på att husse ska gömma en kotte, det är det enda hon vill leta efter hihi, hon har aldrig varit intersserad av föremål =) Men kottar kan man bära runt på hur länge som helst.



Lite intervall träning har också skett, gäller att släppa iväg Kellie först annars så ska Akela bara "bråka" med Kellie ;-)



Hon ser ut som en köttbulle ;-) Men fort går det ;)


Så här markerar Akka pinnarna i spåret, hon har en mycket egen stil att spåra men hittar konstigt nog alla pinnar ?! Hur hon bär sig åt fattar jag inte för hon går då tusan inte samma väg som jag gör. Men hon har kul och blir trött så jag är nöjd, och det är ju bristande träning där med hihi.

Ja det va lite som det kan se ut nu när värmen kommit till oss.

Annars så är allt lugnt just nu (läs, inga mer olyckor) Båda hundarna är ju jätteglada eftersom dom nu får färskfoder pga Kellies tand.
Jag fick kasta ut lite av våran mat ur frysen för att få plats med hundarnas mat haha Peter höll på att bryta ihop när jag talade om det ;-)
Akela som alltid är mer än galet hungrig, hon dregglar en hel pöl på golvet innan maten hamnat i hennes skål och serverats, och det blir tvärhalt att kliva i, kanske ska uppfinna någon form av hakklapp till henne;-)

Ha det nu så trevligt i värmen.
Kramar från oss

Kommentarer
Postat av: Monica & Rudolf

2011-05-15 @ 22:03:15
URL: http://www.gyllenbrun.se
Postat av: Monica & Rudolf

Halloj. Har Akka kommit på själv att hon ska lägga sig ner vid pinnarna eller har du tränat in det? Det är ju faktiskt en ganska bra grej egentligen.



Kram

2011-05-15 @ 22:04:28
URL: http://www.gyllenbrun.se
Postat av: Dessi & Teddie :)

Härliga bilder :)

2011-09-04 @ 18:27:41
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0